Pismo zahvale

Inzko postao počasni član konjičkog GSS-a

Vijesti / Flash | 13. 10. 2015. u 16:25 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko danas se u Sarajevu sastao sa izaslanstvom Gorske službe spašavanja iz Konjica koja ga je informirala da je radio-oprema koju je OHR u srpnju ove godine donirao Gorskoj službi spašavanja u Konjicu, odmah stavljena u rad i da sada zauzima važno mjesto u aktivnostima službe.

Gorska služba spašavanja Konjic proglasila je visokog predstavnika počasnim članom njihovog udruženja te mu uručila pismo zahvale.

''Počašćen sam što sam postao član ovog ekskluzivnog kluba hrabrih ljudi koji predstavljaju izuzetan primjer onoga što je najbolje u ovoj zemlji - ljudske solidarnosti i predanosti svojoj lokalnoj zajednici. Želim im još jednom zahvaliti za sve što su uradili i što rade, dobrovoljno, žrtvujući svoje vrijeme, energiju i trud da bi pomogli ljudima u nevolji'', kazao je Inzko nakon sastanka.

OHR je donirao radio opremu Gorskoj službi spašavanja u Konjicu u skladu sa politikom davanja podrške javnim i društvenim ustanovama i neprofitnim organizacijama u BiH, priopćeno je iz Press ureda OHR-a.

Kopirati
Drag cursor here to close