Ne gubiti ni dana

Inzko: Molim rukovodstvo Mostara da odmah radi na rješavanju problema

Inzko je čestitao i svim Mostarcima koji su sudjelovali u izbornom procesu ”nakon dugih 12 godina”.
Vijesti / Flash | 15. 02. 2021. u 20:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko uputio je čestitke novoizabranom gradonačelniku Grada Mostara Mariju Kordiću, kao i Gradskom vijeću Mostara, na tome što su izbori za gradonačelnika završili s velikom ekspeditivnošću, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kako se navodi u priopćenju Ureda visokog predstavnika (OHR) u BiH, Inzko je čestitao i svim Mostarcima koji su sudjelovali u izbornom procesu ”nakon dugih 12 godina”.

„Građani Mostara konačno su, nakon 12 godina, opet dobili svoj glas, današnjim izborom novog gradonačelnika Mostara provedenim u skladu sa Statutom Mostara, kao završnim korakom u ovom izbornom ciklusu. Molim novog gradonačelnika i novo Gradsko vijeće da ne izgube ni jedan dan i počnu raditi na rješavanju mnogobrojnih problema koja opterećuju svakog građanina Mostara. Zbog toga, sve stranke u Gradskom vijeću treba da što više surađuju. Pred vama je ogromna odgovornost i duga lista prioriteta kako biste izgradili prosperitetnu budućnost Mostara i iskoristili sve njegove potencijale da bi on postao ekonomski dinamičan grad“, rekao je Inzko.

Visoki predstavnik Inzko je, također, zahvalio Zlatku Guzinu na fer-plej pristupu, integritetu, te na njegovom doprinosu izgradnji nove atmosfere suradnje i pomirenja u Mostaru ”u istinskom smislu njegove ljekarske zakletve prema kojoj su svi ljudi braća i sestre”.

Kopirati
Drag cursor here to close