Adna Helić

Influencerici oduzeta vozačka dozvola na 60 dana i izdan prekršajni nalog od 400 KM

Adna Helić, influenserka i privatna poduzetnica, objavila je danas na svom Instagram profilu kako u naseljenom području gdje je ograničenje 60 kilometara na sat vozi 108 kilometara na sat.
Vijesti / Flash | 12. 01. 2024. u 16:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot/Youtube  / Vožnja 108 km na sat

Ministar unutarnjih poslova KS Admir Katica danas je najoštrije osudio svako nedozvoljeno ponašanje u prometu, posebno imajući u vidu teške i neprežaljene gubitke života kojima smo svjedočili ne tako davno na našim ulicama.

''Želim istaknuti da je u slučaju A.H. koji je danas uznemirio javnost policija odmah reagirala, ispitala i utvrdila odgovornost, te je protiv prekršitelja izrečena zaštitna mjera oduzimanja vozačke dozvole u trajanju od 60 dana i izdan prekršajni nalog u iznosu 400 KM'' - naveo je Katica.

Dodao je da MUP Kantona Sarajevo intenzivno primjenjuje smjernice o poboljšanju sigurnosti u prometu koje uključuju i pojačane preventivne i represivne mjere, povećan broj policijskih službenika na terenu, kao i pojačan rad Jedinice interventne policije i jedinice za sigurnost prometa.

''U ovoj godini osigurali smo i dodatnih 1,5 milijuna KM u budžetu za nabavku novih radarskih sustava kojima ćemo povećati sigurnost u prometu i proširiti sustav stacionarnih i mobilnih radarskih uređaja na cestama u Kantonu Sarajevo. Na taj način ćemo efikasnije suzbijati i sankcionirati prekršaje u prometu''- rekao je Katica, priopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Adna Helić, influenserka i privatna poduzetnica, objavila je danas na svom Instagram profilu kako u naseljenom području gdje je ograničenje 60 kilometara na sat vozi 108 kilometara na sat. Snimak se pojavio i na internet portalima, a potom je reagirala i Sanela Klarić, zastupnica Naše stranke u Skupštini Kantona Sarajevo, i poručila da je infuenserica javno ošamarila policiju i sugrađane objavljivanjem nesavjesne vožnje.

Kopirati
Drag cursor here to close