Novo rukovodstvo

Imenovano je novo rukovodstvo Gradskog vijeća Stranke za BiH Mostar

Vijesti / Flash | 03. 07. 2014. u 19:45 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Imenovano je novo rukovodstvo Gradskog vijeća Stranke za BiH Mostar, a za predsjednika je izabran Mirsad Kuko - kazao je na večerašnjoj konferenciji za novinare u Mostaru predsjednik Kantonalnog vijeća Stranke za BiH Adis Bubalo.

Napomenuo je kako prijašnje rukovodstvo Gradskog vijeća nije kompletno podnijelo ostavke, već da je u novom rukovodstvu ostala većina članova iz prijašnjeg saziva.

- Radom prijašnjeg rukovodstva nismo bili zadovoljni jer je rukovodstvo bilo pasivno - istaknuo je Bubalo.

Vezano za smjenu ministara iz HDZ-a 1990 u Vladi Hercegovačko-neretvanske županije Bubalo je kazao kako je Stranka za BiH donijela odluku da po tom pitanju trebaju biti suzdržani jer, kako je kazao, vladajući bi se trebali baviti gorućim problemima kao što je nezaposlenost.

Na traženje da prokomentira činjenicu da je sjednici Skupštine HNŽ-a sad već bivši član Stranke za BiH Safet Omerović glasovao za smjenu ministara iz reda HDZ-a 1990, Bubalo je kazao kako je Omerović potpisao ostavku te da je njegov status u Skupštini trenutno manje važan.

Na upit novinara jesu li događanju u stranci posljedica glasovanja u Skupštini, Bubalo je naveo kako se to slučajno poklopilo.

O tome kakav je stav Stranke za BiH po pitanju Mostara, potpredsjednik Stranke za BiH Gradimir Gojer je istaknuo kako su oni za to da se u Mostaru održe izbori.

- Ne treba stavljati uvjete i ograničenja, te da svi gradovi u ovoj državi i sve jedinice lokalne samouprave moraju imati istu poziciju. Nismo mi ti koji su kočili procese u Mostaru (...) Međutim, ako međunarodni faktor već sada imenuje HDZ i SDA kao kočničare procesa u Mostaru zašto to ne obznaniti i reći da je to tako - istaknuo je Gojer.

Kopirati
Drag cursor here to close