14. godišnjica

Ideologiju Boljitka neće uništiti politička uhićenja

Vijesti / Flash | 01. 10. 2015. u 11:38 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije točno 14. godina osnovana je Narodna stranka Radom za boljitak kao nezavisna politička organizacija koja okuplja sve narode i građane Bosne i Hercegovine istih političkih stavova i usmjerenja.

"Kroz svoje djelovanje Boljitak se odlučio zastupati interese svih građana Bosne i Hercegovine te javni i politički život oblikovati na demokratskim načelima u skladu sa zapadnoeuropskim standardima", priopćeno je iz te stranke.

Dalje se navodi kako je Narodna stranka Radom za boljitak svojom ideologijom i programskim načelima među stanovnicima BiH prepoznata kao jedina ideologija koja predstavlja alternativu današnjim nacionalnim strankama.

"Zbog svih ciljeva za koje smo se odlučili boriti, sve vrijeme smo bili i danas na 14. rođendan smo žrtve onih koji svoje politike tvore na sijanju mržnje, nacionalizma, diktature, represije, ugnjetavanja i svega što BiH i njeno stanovništvo je dovelo u dužničko ropstvo", navodi se u priopćenju.

Iz Narodne stranke Radom za boljitak navode kako su se kadrovi te stranka, nakon što su u svoje programske ciljeve stavili ukidanje županija u Federacije BiH, našli na udaru pravosudnih organa i političkih uhićenja.

"Posljednje dvije godine, od 2013. godine kada smo odlučili ukinuti županije u FBiH, ukinuti pozicije za 295 ministara, 95 zastupnika, 87 izaslanika i svu ostalu popratnu silnu glomaznu i neučinkovitu administraciju, dobili smo potporu na tisuće stanovnika BiH koji su nas podržali u tom cilju i upravo zbog njih nećemo odustati", stoji u priopćenju.

Kako su dalje naveli, Narodnu stranku Radom za boljitak neće nitko uništiti niti će ju zaustaviti u borbi za boljitak BiH.

"Svim svojim članovima od srca čestitamo 14. rođendan, a sve ostale građane BiH pozivamo da zajedno s Boljitkom ostanu u BiH i nastave se boriti protiv nacionalističkih i fašističkih politika u BiH i budućim naraštajima zajedno stvorimo uvjete da žive na svojoj rodnoj grudi, radeći i živeći od svog vlastitog rada", stoji na kraju priopćenja.

Kopirati
Drag cursor here to close