Ima li pravde u BiH?

HSP osuđuje napad na Duju Šantića: Tko želi povratak u ožujak 1995.?

Vijesti / Flash | 14. 03. 2016. u 05:47 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine osuđuje kukavički napad na Duju Šantića, sina nestalog generala Hrvatskog vijeća obrane Vlade Šantića koji se dogodio u ulazu u zgradu u kojoj stanuje u ulici Stjepana Radića u Mostaru.

Niti tjedan dana od mirnih prosvjeda, održanih 08. ožujka, kojim je ukazano na 21. obljetnicu  kalvarije obitelji nestalog generala Vlade Šantića, ista dobiva nastavak.

Kako se navodi iz Ureda za informiranje HSP-a BiH, mučki, kako inače samo i znaju i smiju pokušavaju utihnuti vapaj nade za istinom i pravdom. Još jedan bolni udar na obitelj koja neki dan reče da ih nije briga za nalogodavce i ubojice već samo traže zemne ostatke kako bi ih kršćanski ukopali i imali mjesto da zapale svijeću. Po ovomu mučkom napadu izgleda da traže previše? Ima li uopće pravde u ovoj zemlji?

HSP BiH traži žurnu reakciju nadležnih policijskih i pravosudnih tijela kako bi se napadači priveli pravdi i dobili zasluženu kaznu, a nalogodavci tog djela dovedu do završetka cijelog tragičnog slučaja nestanka generala Vlade Šantića.

Kopirati
Drag cursor here to close