Hrvati kao Židovi

HSP-AS: Biološka supstanca hrvatskoga čovjeka ugrožena

Vijesti / Flash | 12. 03. 2016. u 15:54 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zagrebu je održan 4. opći sabor Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević. Potpredsjednik Sabora - Ivan Tepeš ponovno je izabran za predsjednika stranke.

"Ja vam se svima klanjam do poda. Jer bez vas niti bih bio potpredsjednik Hrvatskog sabora, niti bi mi danas imali klub zastupnika. I toga mi moramo biti svjesni. Zato dragi prijatelji, nije to jedan govor ex katedra, slobodno nam šaljite poruke, slobodno nas zovite, slobodno nas kritizirajte", rekao je Tepeš.

Ogradio se od govora mržnje koji su neki od gostiju skupa izrekli za govornicom.

Potpredsjednik HSP-a AS Pero Ćorić na početku skupa istaknuo je da su vratili pravaštvo onamo gdje mu je mjesto.

"U Saboru imamo klub zastupnika", rekao je.

Na skupu, u Kongresnom centru Hypo, okupilo se oko 1500 stranačkih delegata iz Hrvatske, BiH i iseljeništva, a sudjelovali su i predstavnici stranaka Domoljubne koalicije te politički srodnih stranaka.

Kako javlja N1, Anto Kovačević kazao je, primjerice, da je biološka supstanca hrvatskoga čovjeka ugrožena.

Na skupu je govorio i o Židovima, rekavši kako se moramo ponašati poput njih jer, među ostalim, 'Židovi cijene svoje vojnike i u stanju su sravniti čitav svijet'.

Zoranu Milanoviću, Miloradu Pupovcu i Vesni Pusić poručio je da im jedino preostaje skočiti s mosta u Savu. Osim toga, dodaje da se iz školske lektire izbacuje Marulića, a 'uvodi ona toljaga sa šeširom', misleći pritom na Antu Tomića.

Na Saboru se mogu čuti poruke o nužnosti lustracije te "pročišćivanja hrvatskog naroda".

Kopirati
Drag cursor here to close