Što dočekasmo?

HRS osudio policijsko nasilje u Livnu: Gospodo iz vlasti, ničija nije do zore!!!

''Jesu li ovo hrvatski nacionalni interesi? Je li ovo to zajedništvo za koje se zalažemo?''
Vijesti / Flash | 26. 08. 2022. u 19:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska republikanska stranka na svojoj Facebook stranici osudila je današnje ''policijsko nasilje nad ženama i mještanima koje se danas dogodilo u Livnu''.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Što dočekasmo, da policija nasilno ide na žene koje pjevaju crkvene pjesme. Ne sjećamo se da se to događalo u bivšem sustavu. Sramimo se društva u kojem živimo i društva koje smo postali!

Hrvatska republikanska stranka ovim putem žestoko osuđuje policijsko nasilje nad ženama i mještanima koje se danas dogodilo u Livnu! U više navrata smo javno tražili i inzistirali na javnoj raspravi, razmjeni argumenata kada se radi o građevinskim radovima u vodozaštitnoj zoni sela u okolici Livna. Do toga nije došlo. Vlast je odlučila dugim cijevima, palicama i šakama na mještane.

Je li ovo društvo kojem težimo? Jesu li ovo hrvatski nacionalni interesi? Je li ovo to zajedništvo za koje se zalažemo? Da nečija majka biva pretučena, nasilno ugurana u policijsko vozilo, leži na zemlji i policija da prolazi kraj nje? Malo je reći koliko nas je sram u što smo se kao društvo pretvorili.

Kada nas netko pita zašto se bavimo politikom, evo mu odgovora u clipu. Gospodo iz vlasti, ničija nije do zore!!!

Kopirati
Drag cursor here to close