Krađe

HNŽ: Ukradena dva BMW-a i putne torbe

Vijesti / Flash | 03. 03. 2017. u 09:03 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijsku stanicu Rama je u četvrtak u 09:30 sati obavijestio S.J. (1957.) da mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke BMW dok je bilo parkirano ispred obiteljske kuće u mjestu Podbor.

Podsjećamo da je nepoznati počinitelj ukrao u petak ujutro oko 3:30 sati vozilo BMW 1 ispred ugostiteljskoga objekta „Iguana" u Ulici Stjepana Radića u Mostaru.

Krađu vozila PU Mostar prijavio je I.D. (1992.) iz Mostara, izjavivši kako se to dogodilo dok je sjedio s društvom u UO "Iguana" te da mu je prethodno nepoznata osoba sa stola otuđila ključeve od vozila, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Isti dan u 21 sati PS Čitluk je obaviještena da se na parking prostoru crkve u Međugorju nalazi otvoreno vozilo marke Fiat iz kojeg su otuđene putne torbe.

Djelatnici policije su nakon kraćeg vremena zaustavili vozilo marke Škoda kojim je upravljao Dž.O. (1975.) iz Živinica te pronašli otuđene putne torbe.

O svim je slučajevima upoznat Odjel krim. policije i tužitelj, navodi se u priopćenju.

Inače, za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ registrirano je deset prijava, a iz oblasti javnog reda i mira jedan prekršaj.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su četiri prometne nezgode.

Kopirati
Drag cursor here to close