Prijateljstvo koje njeguje

Herceg uživao na Mljetu

„Uživajući, kao i u svakoj prigodi dosad, u bogomdanoj ljepoti Mljeta, upravo u turizmu vidim izniman potencijal na kojemu prostor iz kojega dolazim može razvijati nove zajedničke projekte s vašom općinom'', kazao je.
Vijesti / Flash | 29. 06. 2023. u 17:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Nevenko Herceg

U povodu 30. obljetnice ponovnog utemeljenja općine Mljet u sklopu Dubrovačko-neretvanske županije, a na poziv župana Dubrovačko-neretvanske županije Nikole Dobroslavića i načelnika općine Mljet Đive Markete, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg sudjelovao je u programu svečanoga obilježavanja Dana općine Mljet.

U obraćanju nazočnima na svečanoj sjednici Općinskoga vijeća, predsjednik Herceg čestitao je žiteljima Mljeta Dan općine i blagdan njenog nebeskog zaštitnika sv. Pavla, te još jednom potvrdio postojanje neraskidivih sveza između Dubrovačko-neretvanske i Hercegovačko-neretvanske županije, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

„Promišljajući, dragi prijatelji, bolju i ljepšu budućnost za svakoga našeg čovjeka, i uporno radeći na izgradnji prosperitetnijega društva, hrabri me i dodatno potiče prijateljstvo koje njegujemo. Ono je osvjedočeno u nebrojenim susretima kako nas županijskih čelnika, tako i naših suradnika iz različitih resora, poglavito u nekoliko novijih važnih infrastrukturnih i turističkih prekograničnih projekata na nizu dodirnih točaka naših susjednih županija koje spaja i ime naše rijeke Neretve, naše žile kucavice, našega bisera“, poručio je tom prigodom Herceg.

„Uživajući, kao i u svakoj prigodi dosad, u bogomdanoj ljepoti Mljeta, upravo u turizmu vidim izniman potencijal na kojemu prostor iz kojega dolazim može razvijati nove zajedničke projekte s vašom općinom, na radost i boljitak oba naša kraja“, dodao je Herceg.

Kopirati
Drag cursor here to close