Dva ministarstva?

Herceg: Provest ću pravno sve što dogovore SDA, HDZ i SBB

Vijesti / Flash | 29. 02. 2016. u 13:09 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Vlade HNŽ Nevenko Herceg, rekao je danas nakon neodržavanja sastanka županijskih čelnika SDA, HDZ BiH i SBB-a, jkako je njegova obveza da provede stranački dogovor.

"Postojali su prethodni dogovori prije formiranja parlamentarne većine u rujnu kada SBB, kad se stvore uvjeti za rekonstrukciju vlasti na državnoj i federalnoj razini da se omogući ulaz u vlasti i u našoj županiji i ja sam svjedočio tim dogovorima i pregovorima i evo danas sam bio u ulozi predsjednika Vlade koji će dogovor koji stranke dogovore pravno i provesti. Što će biti i kako će biti to je na stranka HDZ, SDA i SBB", rekao je Herceg

No, sastanak rukovodstava županijskih odbora Hercegovačko-neretvanske županije SBB, SDA i HDZ koji je bio najavljen za danas Gradskoj vijećnici u Mostaru nije održan, jer se predstavnici SDA HNŽ-a nisu pojavili.

Predsjednik ŽO SBB HNŽ-a Osman Macić je naglasio kako je ovaj sastanak bio dogovoren prije mjesec, ali da ga je otkazao predsjednik SDA HNŽ-a Edin Mušić sat vremena prije samog početka pismenim putem, navodeći kako je iz opravdanih razloga, te da se novi termin sastanka očekuje do kraja tjedna.

No, rekao je kako je na ranijim sastancima zatvorenim za javnost dogovorena raspodjela funkcija između SDA i SBB-a.

Kopirati
Drag cursor here to close