Munchen ili Prnjavor?

HDZ za naziv izbornog programa "5+" inspirirao kandidat za zastupnika Skupštine RS?

Vijesti / Flash | 04. 10. 2015. u 14:02 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HDZ je u Hrvatskoj ovog tjedna predstavio svoj izborni program nazvan 5+, jednako kao program s kojim je prije godinu dana na izbore za Narodnu skupštinu Republike Srpske išao dr. Mile Vasić iz Narodnog demokratskog pokreta, piše Novi list.

"Politika 5+ nudi konkretna rješenja za brz izlazak iz tumornog stanja u kome se sad nalazimo", napisao je dr. Vasić na svojoj web stranici.

Dr Mile Vasić, Narodni demokratski pokret


U svoj je fokus stavio ovih pet točaka, borbu protiv kriminala i korupcije; stvaranje jake srednje klase; obitelj, pronatalitetnu i demografsku politiku; zaštitu, očuvanje i racionalno korištenje prirodnih resursa te stvaranje konkurentnog gospodarstva i zaštitu potrošača.

"Podršku bilo kojoj Vladi uvjetovat ću provođenjem Politike 5+, jer sam siguran da u kratkom vremenskom roku može dati konkretne rezultate koji će omogućiti ljepši život svima nama a posebno budućim generacijama", poručio je dr. Vasić potencijalnim glasačima.

U njegovom životopisu navodi se da je ovaj doktor ekonomskih znanosti rođen u Sisku, a trenutačno je direktor Paneuropskog centara za profesionalni razvoj u Prnjavoru.

Nažalost, među petero članova NDP izabranih u Narodnu skupštinu RS nije bio dr. Vasić.

HDZ: Oni koji nemaju program vrijeđaju i bave se tuđim programima

"Puno ime programa je: Gospodarski rast, održivi razvoj i zapošljavanje: 5+ Hrvatska. Zajedno su ga izradili hrvatski i njemački stručnjaci minhenskog IFO Instituta, ali i ljudi s terena širom Hrvatske. To je program za Hrvatsku kakvu želimo.

Uvjereni smo da je došlo vrijeme da se kampanja vodi programima. Međutim, oni koji nemaju program to ne mogu, pa im preostaje vrijeđanje i bavljenje tuđim programima. Ali svoj sud o tome uskoro će dati birači", stoji u priopćenju koje je medijima poslao glasnogovornik stranke Ivan Jabuka.

Kopirati
Drag cursor here to close