Pripreme za izbore

HDZ traži kandidate za Gradsko vijeće Grada Mostara

Vijesti / Flash | 13. 07. 2016. u 13:07 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak, 12. srpnja 2016. održana je 9. redovita sjednica Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar u prostorijama Doma HDZ-a BiH u Mostaru.

Središnja tema sjednice Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar bila je priprema za Lokalne izbore 2016. godine.

Predstavljena je Izborna strategija HDZ-a BiH s posebnim osvrtom na izbore u Gradu Mostaru koja je usvojena na sjednici Središnjeg odbora HDZ-a BiH i koju je na Klauzuri HDZ-a BiH kroz 25 poglavlja prezentirala Zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i voditeljica Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH Borjana Krišto.

Predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar, Damir Džeba prezentirao je strateške smjernice predizborne kampanje, ciljeve i očekivane rezultate, a Gradski odbor je sazvao proširenu sjednicu Izbornog stožera HDZ-a BiH Mostar na kojoj će sudjelovati predsjednici svih temeljnih odbora HDZ-a BiH Mostara, Zajednice žena i Mladeži.

Na sjednici će se razgovarati o pripremama za Lokalne izbore 2016. u Mostaru, izbornom programu za lokalnu razinu, mogućem koaliranju, aktivnostima na terenu i, što je najvažnije, razmatranju kandidata za izbor u Gradsko vijeće Grada Mostara.

Proširena sjednica Izbornog stožera GO HDZ-a BiH Mostar zakazane je u četvrtak, 14. srpnja u 19.30 sati, u Domu HDZ-a BiH.

Gradski odbor je raspravljao i o realizaciji projekata kao i o općem stanju u Gradu Mostaru, priopćeno je iz HDZ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close