Neistina

HDZ nije tražio odgađanje sjednice Vlade FBiH

Vijesti / Flash | 08. 06. 2017. u 11:30 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom medijskih napisa da ove sedmice sjednica Vlade Federacije Bosne i Hercegovine nije održana jer je to tražila Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH, Ured Federalne vlade za odnose s javnošću pojasnio je da se radi o netočnoj informaciji tvrdeći da nijedna stranka, koja čini vladajuću koaliciju, nije tražila odgađanje sjednice Vlade.

Kako su u priopćenju pojasnili, razlog neodržavanja sjednice je tehničke prirode te je istaknuto da to nije prvi put da sjednice budu odgođene.

Prije desetak dana dogodila se slična situacija, kada je Federalna vlada u jednom tjednu održala dvije sjednice, 29. svibnja i 1. lipnja, a u međuvremenu je, 30. svibnja, održana i hitna telefonska sjednica.

''I ovi događaji različito su tumačeni u medijima i dovođeni u kontekst navodnih problema u funkcioniranju Vlade. Vlada Federacije BiH će nastaviti kontinuirano raditi na ostvarenju programskih ciljeva i potpuno odgovorno ispunjavati nadležnosti'', priopćeno je danas iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Kopirati
Drag cursor here to close