mimi zakona

HDZ BIH odbacio optužbe: Nije bilo izbornih malverzacija u Livnu

Vijesti / Flash | 06. 10. 2016. u 14:37 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik hercegbosanskog Županijskog odbora HDZ-a BiH Ivica Brešić i predsjednik livanjskog Općinskog odbora HDZ-a BiH Darinko Mihaljević odbacili su optužbe HDZ-a 1990 da je njihova stranka sudjelovala u izbornim malverizacijama na području općine Livno.

‘’Sve su stranke imale svoje izborne članove i svoje promatrače na svim biračkim mjestima, i koliko mi je poznato, niti jedna primjedba da se nešto događa mimo zakona nije stigla do Općinskog izbornog povjerenstva’’, kazao je Mihaljević.

Dodao je kako je, kao županijski ministar unutarnjih poslova, informiran da nije bilo nijednog incidenta u vezi izbornog procesa.

‘’Svi izborni materijali nakon završetka glasovanja su do Općinskog izbornog povjerenstva uredno dostavljeni i policija nema saznanja o bilo kakvim nedozvoljenim radnjama’’, ustvrdio je Mihaljević, istaknuvši kako su „problemi“ nastali onog trenutka kada su počeli pristizati rezultati što je, kako kaže, poslužilo HDZ-u 1990 za pravdanje neuspjeha i optuživanje drugoga.

‘’Volimo svoje Livno i nemojmo od svoga grada stvarati grad slučaj i plasirati negativni imidž o njemu. Narod je rekao svoje, čestitajmo jedni drugima i pozivam sve zajedno da se kroz Općinsko vijeće i našega gradonačelnika borimo za što bolju poziciju i Livna i Livnjaka’’, kazao je Mihaljević.

Kopirati
Drag cursor here to close