Službeno

HDZ 1990 u Mostaru dobio vodstvo, Raguž u Ameriku nosi poruku

Vijesti / Flash | 27. 05. 2014. u 10:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravko Ćorić izabran je za predsjednika Gradskog odbora HDZ 1990 Mostar na konstituirajućoj sjednici koja je održana 26. svibnja.

Ćorić je ovom prilikom rekao kako je zadovoljan ovim sazivom Gradskoga odbora od kojega očekuje kvalitetan i transparentan rad.

''Čast mi je ali i velika odgovornost preuzeti funkciju predsjednika GO. Vjerujem da ćemo svi zajedno biti spremni odgovoriti svim izazovima i problemima koji su pred nama'', rekao je gospodin Ćorić nakon sjednice na kojoj je dogovoreno je da će do 15. lipnja biti utemeljeni svi područni odbori GO Mostar HDZ 1990.

Isti dan održana je i konstituirajuća sjednica Županijskog odbora Županije Vrhbosanske HDZ 1990 za čijeg predsjednika je izabran Davor Selak.

Iz 'Devedesetke' je priopćeno kako će predsjednik te stranke, Martin Raguž, otputovati u službeni posjet Sjedinjenim Američkim Državama.

''Ovaj posjet dolazi u prijelomnom trenutku za našu zemlju, kako u političkom i gospodarskom tako i u socijalnom i humanitarnom smislu'', naglasio je Raguž, koji će se, kako je priopćeno, tijekom petodnevne posjete sastati s mnogim dužnosnicima.

Tijekom posjete Raguž će održati i niz predavanja i posjetiti najvažnije institucije SAD-a. Prije svega Institutu za mir, gdje će održati predavanje pod nazivom „Od Daytona do Europe: Novi početak za poslijeratnu BiH“. Dogovoreni su i brojni susreti sa dužnosnicima SAD-a u Kongresu, Državnom tajništvu kao i mnoge druge aktivnosti, priopćeno je.

''Raguž je naglasio je da odlazi s jasnim porukama u SAD, te da nakon ove posjete očekuje da Sjedinjene Američke Države zajedno s europskim zemljama pojačaju fokus na BiH i preventivno djeluju na našu zemlju s ciljem promjene negativne političke paradigme i rješavanja političke, gospodarske i socijalne krize u kojoj se nalazi BiH'', navodi se u priopćenju HDZ-a 1990.

Kopirati
Drag cursor here to close