veseli skup

HDZ 1990 na Kupresu: 'Vratit će se Ivan s tisuću momaka'

Vijesti / Flash | 31. 05. 2016. u 16:04 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

OO Kupres HDZ 1990 je jučer, 30. svibnja, održao Izbornu Skupštinu, na kojoj je, u duhu demokracije, izabran novi saziv općinskog i nadzornog odbora Kupres HDZ 1990.

Skupu je nazočilo preko 40 izaslanika, mnogobrojni gosti, te izaslanstvo HDZ-a 1990 predvođeno predsjednikom Ilijom Cvitanovićem, zamjenikom predsjednika Antom Bilićem, predsjednikom središnjeg odbora dr. Nediljkom Rimcem, članovima predsjedništva Borom Krištom, Dragom Stanićem, Jozom Ćosićem i drugim.

„Kupres je, kroz povijest, simbol stradanja hrvatskog naroda; od Drugog svjetskog rata, komunističke vladavine, do Domovinskog rata. Stoga se nitko nema pravo maćehinski odnositi prema našoj, krvlju natopljenoj, grudi i neodgovorno upravljati našim Kupresom“, jedna je od mnogih poruka upućenih tijekom jučerašnjeg skupa, koji je označio prekretnicu i otvaranje nove stranice za HDZ 1990, koji će, sasvim sigurno, napraviti značajan iskorak u radu, djelovanju, kao i rezultatima na predstojećim lokalnim izborima.

Novoizabrani sastav OO Kupres HDZ 1990 čine:

Josip Raštegorac
Filip Zrno
Marko Kuštro
Ante Bagarić
Marko Lovrić
Milan Raštegorac
Emilija Dumančić
Goran Jelić
Mirko Lovrić.

Novoizabrani saziv općinnske organizacije „Devedesetke“ na Kupresu će sasvim sigurno biti snaga koja će činiti napore kako bi se pronašlo rješenje i zaustavio odlazak koji je trenutno na sceni. Kupres posjeduje brojne prirodne, turističke, gospodarske potencijale koji, poštenim pristupom, predanim i transparentnim radom, mogu ovu općinu učiniti vrlo ugodnom za život.

Nakon završetka rada izborne skupštine, uslijedio je domjenak i druženje u dobrom i prijateljskom ozračju, koje je, na krilima pjesme, potrajalo dugo u noć. Naravno, između ostalih, uz nezaobilazne stihove kultne domoljubne pjesme „Moj Ivane, pobratime mio, jesi l' skoro na Kupresu bio...“, stoji u priopćenju ove stranke.

Kopirati
Drag cursor here to close