Zbog povećanja broja zaraženih

HBŽ upozorio građane na poštivanje naredbi Kriznog stožera FBiH

''Upozoravamo građane i poslovne subjekte da se pridržavaju propisanih higijensko-epidemioloških mjera'', poručuju iz Vlade.
Vijesti / Flash | 17. 07. 2020. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krizni stožer Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije (HBŽ) u situaciji pogoršane epidemiološke slike u BiH i povećanje broja oboljelih od koronavirusa na području spomenute županije upozorava da se poštuje naredba Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva od 7. srpnja.

Posebno upozoravamo građane i poslovne subjekte da se pridržavaju dozvoljenog broja osoba za okupljanje u zatvorenom i otvorenom prostoru koji se odnose na skupove kao što su vjenčanja, krizme, sprovodi i druge manifestacije (sportske, kulturne, vjerske i sl.) kao i obvezno prijavljivanje navedenih skupova Ministarstvu unutarnjih poslova HBŽ-a i Kriznom stožeru Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ.

Također naglašavamo da je radno vrijeme ugostiteljskih objekata, uključujući i svadbene salone do 24 sata.

Upozoravamo građane i poslovne subjekte da se pridržavaju propisanih higijensko-epidemioloških mjera.

Provedbu naredbe kontrolirat će djelatnici MUP-a i inspekcije, navodi se u naredbi Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva", priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close