Volonteri na terenu

GSS pomaže zatočenima na Bradini; za smještaj otvoren Vatrogasni dom

Za smještaj djece i putnika koji se žele vratiti natrag u Konjic bit će otvorene i ugrijane prostorije Vatrogasnog doma i Gradske džamije u Konjicu.
Vijesti / Flash | 28. 02. 2018. u 23:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Večeras smo kontaktirali pomoćnika načelnika za Civilnu zaštitu općine Konjic, Huseina Hodžića i stavili se na raspolaganje njemu i službi u cilju evakuacije djece i putnika koji se nalaze u blokadi na prevoju Ivan Sedlo.

Naš volonter Nedim Idrizović je na terenu i alarmirao je i svoje kolege iz Gorske službe spašavanja Konjic koji će se uključiti u pomoć građanima'', kazao je za portal Novikonjic.ba, Adis Muhibić, predsjednik Udruženja građana „Volonteri i prijatelji konjičke regije“ (VIPK).

Za smještaj djece i putnika koji se žele vratiti natrag u Konjic bit će otvorene i ugrijane prostorije Vatrogasnog doma i Gradske džamije u Konjicu, a ekipa GSS će odnijeti vodu i hranu na lice mjesta.

Podsjetimo, branitelji su blokirali promet na Bradini u utorak u poslijepodnevnim satima, a kako bi onemogućili prolazak vozilima na cestu su srušili i deblo.

Kopirati
Drag cursor here to close