Dezinfekcija i zaštita

Gradska uprava Čapljina uvela posebne mjere zbog koronavirusa

Djelatnici koji izravno rade u doticaju s građanima/strankama, sukladno propisima koriste zaštitnu opremu
Vijesti / Flash | 17. 03. 2020. u 16:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Epidemiološka situacija u gradu Čapljini je zadovoljavajuća i nema potvrđenih slučajeva oboljelih od koronavirusa, ali su na snazi mjere predostrožnosti kojih se većina građana pridržava, priopćeno je iz Gradske uprave Grada Čapljina.

Upravo zbog zabrinutosti uzrokovane koronavirusom te shodno pridržavanju svih mjera i preporuka nadležnih organa i Kriznih stožera, vezanih za suzbijanje pandemije koronavirusa, ova javna ustanova uvela je pooštrene mjere za djelatnike i sve stranke koji koriste usluge Gradske uprave.

Foto: Capljina.ba / Gradska uprava Čapljina uvela posebne mjere zbog koronavirusa

''Djelatnici koji izravno rade u doticaju s građanima/strankama, sukladno propisima koriste zaštitnu opremu, a mole se građani da pri ulazu u Gradsku upravu koriste dostupno dezinfekcijsko sredstvo i da se ponašaju sukladno uputama portira'', ističe se.

''Također, pozivamo sve građane da se odgovorno ponašaju i poštuju preporuke i naredbe mjerodavnih organa izdanih u cilju suzbijanja i sprječavanja zaraznih bolesti. Gradska uprava poduzima sve moguće preventivne mjere i radnje u vezi s aktualnim korona virusom, a u cilju zdravstvene zaštite svojih žitelja'', ističu iz Gradske uprave Grada Čapljine.

Kopirati
Drag cursor here to close