Lokalni lideri

Grado(načelnici) iz cijele BiH stižu u Mostar

Projekt za cilj ima jačanje kapaciteta lokalnih vlasti i organizacija civilnog društva u provođenju participativnih procesa kako bi zajedno identificirali konkretne probleme zajednica.
Vijesti / Flash | 17. 06. 2021. u 19:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početna konferencija projekta "Jačanje lokalnog učešća i suradnje kroz partnerstvo javnih vlasti i organizacija civilnog društva u BiH" održat će se u petak, 18. lipnja, u Hotelu Mepas u Mostaru.

Na početku konferencije prisutnim gradonačelnicima, načelnicima i dužnosnicima 12 lokalnih zajednica iz cijele BiH putem video linka obratit će se predstavnik EU u BiH, zatim šefica Centra za ekspertizu i dobru upravu Vijeća Europe Alina Tatarenko te šefica Ureda Vijeća Europe u BiH Bojana Urumova.

Inače, ovaj projekt za cilj ima jačanje kapacitete lokalnih vlasti (izabranih lidera i državnih službenika) i organizacija civilnog društva (OCD) u provođenju participativnih procesa kako bi zajedno identificirali konkretne probleme zajednica i zahvaljujući tom participativnom pristupu pronašli najoptimalnija rješenja za te probleme.

Konferencija za novinare održat će se istoga dana u 10 sati ispred sale Queen u Hotelu Mepas, priopćeno je iz LDA Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close