Avenija

Građevinske strojeve krenuli isprazniti u šaht, stanari se sa balkona derali na radnike

Kako piše čitatelj, radnici su po završetku posla pokušali da višak materijala istresu u šaht ispred zgrade.
Vijesti / Flash | 03. 04. 2022. u 20:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čitatelj nam je danas na redakciju mail adresu poslao fotografije građevinskih majstora koji su na vrhu Ulice kralja Tomislava (Avenija) u Mostaru, renovirali stan i po završetku posla krenuli da u šaht isprazne višak materijala i operu strojeve.

''Nakon što su postavili estrih ono što im je ostalo u mašini krenuli su da prospu u šaht za oborinske vode'', piše naš čitatelj.

Kaže kako su zvali komunalnu inspekciju, ali su im rekli "da su pred kraj radnog vremena i da ne mogu doći".

''E sad ne znam jel' gore što svaki kreten može da radi šta hoće, ili što se nemaš kome obratiti kad vidiš da neko radi ovakve stvari'', dodaje čitatelj.

Na kraju je dodao kako se ''nakon naše dernjave sa balkona gospodin smilovao i prosuo višak estriha na travu''.

Pretpostavljamo da se navedeni slučaj dogodio dan-dva prije, vjerojatno u petak ili subotu. Čitatelj napominje kako nam je ovaj slučaj sa fotografijama poslao ponukan prijašnjim tekstom o ''plijenu iz kanalizacije''.

Ako i vi imate sličnih situacija kojima se ugrožavaju javna dobra, krše komunalna, stanarska i druga pravila, budite slobodni poslati mail na našu adresu. Jedino se na ovakav način (uz bolji angažman inspekcija) može smanjiti broj loših pojava u našem društvu.

Snimio čitatelj / Radnici su nakon povika stanara viša prosuli u travu
Kopirati
Drag cursor here to close