Zapovijed!

Grad 'prati' Federaciju: Mostar uvodi policijski sat

Naređuje se zabrana kretanja građana na području Grada Mostara od 18,00 do 5,00 sati .
Vijesti / Flash | 22. 03. 2020. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stožer civilne zaštite Grada Mostara na izvanrednoj telefonskoj sjednici održanoj, dana 22. ožujka 2020. godine, donosi sljedeću zapovijed / naredbu: 

1. Zapovijeda/Naređuje se zabrana kretanja građana na području Grada Mostara od 18,00 do 5,00 sati .

2. Iz točke 1. ove naredbe izuzimaju se svi zaposleni koji su uključeni u provođenje mjera i aktivnosti rješavanja stanja nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID 19) na području Grada Mostara, kao i zaposleni kojima se proces rada odvija u smjenama.

3. Za provođenje ove zapovijedi/naredbe odgovorno je Ministarstvo unutarnjih poslova – Policijska uprava Mostar.

4. Zadužuju se Ministarstvo unutarnjih poslova – Policijska uprava Mostar da putem Operativnog centra civilne zaštite Grada Mostara izvješćuju Štab/Stožer civilne zaštite Grada Mostara o svim poduzetim mjerama na izvršavanju ove zapovijedi/naredbe.

5. Ova zapovijed/naredba stupa na snagu danom donošenja i primjenjuje se od 22.03.2020.godine od 18:00 sati.

Županijski stožer civilne zaštite HNŽ izdao je i uputu za provedbu Zapovijedi u kojoj stoji:

1. Zaposleni koji su uključeni u provedbu mjera i aktivnosti rješavanja stanja nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID 19) na području Hercegovačko-neretvanske županije, kao i zaposleni kojima se postupak rada odvija u smjenama, njihov poslodavac izdaje ovjerenu potvrdu o kretanju na području Županije, a onaj tko nije uposlen, a ima potrebu kretati se u vrijeme zabrane kretanja, potvrdu o kretanju izdaje MUP HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close