20 obitelji

Grad Mostar u povodu Ramazanskog bajrama darovao socijalno ugrožene obitelji

Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar novčanim potporama danas darivala je 20 socijalno ugroženih obitelji u Mostaru.
Vijesti / Flash | 28. 04. 2022. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara u Centru za socijalni rad Mostar novčanim potporama danas darivala je 20 socijalno ugroženih obitelji u Mostaru.

Bonove u vrijednosti od po 150 KM uručili im je glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina, a uručenju bonova nazočila je i ravnateljica Centra za socijalni rad Mostar Zdravka Marić i načelnik Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara Božo Ćorić.

Komadina je tom prigodom uputila čestitku povodom predstojećeg blagdana te istaknula kako ovim činom Grad Mostar već 18 godina za redom pruža potporu i uljepšava ovaj blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima koji su u stanju socijalne potrebe.

Kazala je kako će Grad Mostar nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima uoči najvažnijih vjerskih blagdana katolika, pravoslavaca i muslimana.

Ravnateljica Marić pridružila se čestitkama i lijepim željama za Bajram i zahvalila Gradu Mostaru potpori projektima koje radi Centar za socijalni rad, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close