150 KM

Grad Mostar darivao socijalno ugrožene obitelji u povodu Bajrama

Vijesti / Flash | 20. 06. 2017. u 12:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu predstojećeg blagdana Ramazanskog bajrama, Gradska uprava Mostara darivala je 20 socijalno ugroženih obitelji u Mostaru.

Novčanu potporu od 150 maraka u Centru za socijalni rad Mostar uručili su gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić i ravnateljica Centra za socijalni rad Mostar Zdravka Marić.

Gradonačelnik Bešlić u svom je obraćanju istaknuo da tim činom Grad Mostar želi pružiti potporu i uljepšati blagdan svojim sugrađankama i sugrađanima, koju su u stanju socijalne potrebe.

Uz čestitke i dobre želje, izrazio je nadu kako će u budućnosti potrebe za tim vidom potpore biti smanjene te istaknuo da će Grad Mostar nastaviti s pružanjem potpore socijalno ugroženim obiteljima pred najvažnije vjerske blagdane katolika, pravoslavnih vjernika i muslimana.

Ravnateljica Marić pridružila se čestitkama i lijepim željama, zahvalivši gradonačelniku Bešliću i njegovim suradnicima na potpori i akciji darivanja socijalno ugroženih građana koja se provodi već deset godina.

Uz djelatnike i djelatnice Centra za socijalni rad Mostar, podjeli novčanih bonova nazočni su bili načelnik odjela za financije i nekretnine Izet Šahović i načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić, priopćeno je iz Ured za odnose s javnošću Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close