Čudna jada

Gojer napao Salema Marića: SDA nije učinila ništa

Vijesti / Flash | 30. 03. 2016. u 10:44 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Postupci SDA u odnosu prema građanima i gradu Mostaru su izrazito subverzivni, jer upravo SDA u proteklom periodu nije ništa ozbiljno učinila da se ukinu elementi egzistiranja dvostrukih kapaciteta u gradu Mostaru'', naveo je u priopćenju za javnost Gradimir Gojer, dopredsjednika Stranke za Bosnu i Hercegovinu.

Gojer, koji je priopćenje potpisao kao ''rođeni Mostarac'', navodi kako je ''eksplikacija prijedloga SDA u vezi sa ustrojem Grada Mostara, posebno istup Salema Marića, lokalnog dužnosnika SDA zaslužilo najoštriju osudu, ali i vrlo precizan odnos prema netočnim, lažnim i politički zlonamjernim istupima''.

''Ništa nije SDA učinila na ukidanju naziva ulica s imenima i prezimenima ratnih, ustaških zločinaca! Posebno stravično i za budućnost posljedično, u tragičnom smislu, djeluje nedjelovanje SDA na ukidanje sustava 'dvije škole pod jednim krovom'. I dok je Stranka za BiH upozoravala na ove neuralgije, a dok je participirala u Gradskom vijeću Grada Mostara i radila na realizaciji ukidanja svih ovih neuralgija optužujete nas gospodine Mariću za nešto za sta uopće nismo krivi'', navodi Gojer u pismu.

Gojer ističe kako Marić, umjesto da kao dužnosnik lokalnog karaktera SDA odgovori na ova krupna pitanja optužuje Stranku za BiH, a ''u isto doba s HDZ-om sustavno radi na neprovođenju svega što bi učinilo jedinstvenim Grad Mostar, radi na daljnjem dijeljenju Mostara, i to nažalost po ratnim crtama''.

''Ovo je izravan udarac na svakog građanina Mostara, a preko Grada Mostara izravan postupak razgradnje Države BiH. Stidim se takvih postupaka koji su duboko antibosanskohercegovački. Zgrožen sam daljnjim političkim destruiranjem Grada Mostara i Države BiH'', napisao je Gojer.

Kopirati
Drag cursor here to close