Razbojništvo

Godinu dana zatvora zbog pljačke kladionice

Nakon što je pod izgovorom da se sklonio od kiše ušao u kladionicu Bet live, Nezirović je poslije kraćeg razgovora prišao radnici za pultom i naredio da mu preda novac.
Vijesti / Flash | 22. 11. 2019. u 18:01 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon postupka po optužnici Tužiteljstva Brčko distrikta BiH, Samir Nezirović (21) pravosnažno je osuđen na godinu dana zatvora za razbojništvo koje je krajem lipnja počinio u kladionici Bet live u Brčkom.

Njega je na ovu kaznu osudio Osnovni sud Distrikta pošto je prihvatio sporazum o priznanju krivice zaključen između Tužiteljstva i optuženog, priopćeno je iz Tužiteljstva Brčkog.

Samir Nezirović iz Brčkog osuđen je jer je 22. lipnja, sat prije ponoći, upotrebom preklopnog noža, počinio razbojništvo nad radnicom sportske kladionice u ulici Tina Ujevića, u centru ovog grada.

Nakon što je pod izgovorom da se sklonio od kiše ušao u kladionicu Bet live, Nezirović je poslije kraćeg razgovora prišao radnici za pultom i naredio da mu preda novac. On je potom iz džepa pantalona izvadio preklopni nož, a kad se uplašena radnica sklonila, oduzeo 340 maraka iz kase i udaljio se iz kladionice. Nezirović je brzo otkriven, osumnjičen i procesuiran za krivično djelo razbojništva.

Tužiteljstvo Distrikta podiglo je optužnicu protiv Nezirovića već nakon dva mjeseca, a kazna zatvora od godinu dana izrečena mu je četiri mjeseca od izvršenja krivičnog djela, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close