Autentični snimci

Glavna tužiteljica Tadić: Prate me i uhode već pet godina

''Nije prvi put da sam osobno izložena protuzakonitom praćenju i prisluškivanju i to meni nije ništa novo''
Vijesti / Flash | 18. 09. 2021. u 20:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Mogu samo potvrditi da je konverzacija autentična. Naime, nije prvi put da sam osobno izložena protuzakonitom praćenju i prisluškivanju i to meni nije ništa novo'', kazala je za Face TV Gordana Tadić, glavna državna tužiteljica o audio snimci razgovora s Osmanom Mehmedagićem, direktorom OSA-e BiH i njezinom zamjenicom Ozrenkom Nešković.

''Kao što znate, također se pojavio i autentičan transkript razgovora između bivše potpredsjednice VSTV-a Ružice Jukić i mene, potom, novinar Avdo Avdoć me je snimao u vlastitom domu u Živinicama te je i taj snimak 'kružio' po određenim suspektnim krugovima pa je sasvim slučajno taj snimak došao i do mene'', kazala je.

Video: (I) Osmica tajno snimao razgovor sa tužiteljicom Tadić gdje prijeti i pokušava da kompromitira Čavku

Također, navela je kako su fizičkom uhođenju bili izloženi članovi njezine uže obitelji, a što je i objavljeno u medijima.

''Nedavno, se ispred mog obiteljskog doma u Živinicama slikao Jasmin Mulahusić, a koji vam je dovoljno poznat. Upozorena sam iz visokih obavještajnih krugova u BiH, da su već neko vrijeme moji radni i privatni prostor kao i vozila koja ja koristim (i službena i privatna) , ozvučena , a o čemu sam upoznala zaposlenike koji koriste radni prostor kao i članove policijskog osiguranja. O svemu su obaviješteni i članovi međunarodne zajednice '' navela je Tadić u svom odgovoru Face TV.

Na pitanje zna li tko je objavio snimku kazala je da nije upoznata s tom informacijom.

''Ne znam ništa o tome, kao što ne znam ni za sve ove ranije snimke za koje se nikada ranije nije utvrdilo odakle dolaze. Jedino znam da je snimku iz moje kuće snimio, i po Sarajevu nosao , vaš kolega Avdo Avdić koji je bio ozvučen. Dakle, ja znam pouzdano da mene, od prvog dana protuzakonito prate, uhode i nadziru. I to traje pet godina'',  odgovorila je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close