Zabrana ulaska

Georgiev iz Hercegovine: Vlasti Crne Gore ponašaju se kao Hitler i Staljin

U nedjelju se u Crnoj Gori održavaju izbori, a aktualna vlast se susreće sa mogućnošću gubitka pozicija, a neki misle da se mogu očekivati nemiri.
Vijesti / Flash | 29. 08. 2020. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač Vlado Georgiev vraćen je sa crnogorske granice u Bosnu i Hercegovinu zbog zabrane ulaska u Crnu Goru, a pjevač za ATV kaže da je ovo skandalozno i da se vlasti ponašaju kao Hitler i Staljin.

''Ne znam što se događa tamo (Crna Gora) jer tamo nisam uspio da uđem, rekao bih da je ovo skandalozno. Zaista nisam očekivao da pored svih represivnih mjera pred ove izbore koji će se održati u nedjelju, ta aktualna vlast ne prezaju ni od čega, ne biraju sredstva, ali da će meni zabraniti ulazak u Crnu Goru, kako su već naveli u rješenju koje su mi uručili kao sigurnosno zanimljivoj osobi“, kaže Georgijev za ATV.

U nedjelju se u Crnoj Gori održavaju izbori, a aktualna vlast se susreće sa mogućnošću gubitka pozicija, a neki misle da se mogu očekivati nemiri.

''Nadam se samo da će biti mir. Da ljudi neće nasjesti ni na kakve provokacije. Očigledno je da se vlast kojoj se ljulja pozicija u potpunoj je panici. Najvažnije su im fotelje, a narod je kao stvar. Ponašaju se kao Hitler i Staljin“, kaže Georgiev i dodaje da se trebamo zajedno moliti da prevlada razum.

''Ljude koji apstiniraju i ne izlaze na izbore, treba uvjeriti da hrabro izađu i izaberu šta misle, imaju dobre opozicijske opcije“, kazao je, prenosi TrebinjeLive.info.

Kopirati
Drag cursor here to close