Novi trenutak

General protiv doktora: Ljubić i Glasnović sa odvojenim listama u utrci za Sabor

Vijesti / Flash | 13. 08. 2016. u 06:17 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nositelj HDZ-ove liste 11. izborne jedinice za Sabor Republike Hrvatske je Božo Ljubić, odlučeno je na sjednici Nacionalnog vijeća HDZ-a Republike Hrvatske u četvrtak navečer.

Drugi na listi za dijasporu je Željko Raguž iz Stoca. Glasači iz dijaspore na HDZ-ovoj listi moći će još glasovati za dr. sc. Vjekoslava Jeleča, poznatog neurokirurga koji je rođen u Doboju, a već godinama radi u Zagrebu.

HDZ-ovu listu čine još i Danijel Glunčić, Davor Čordaš, Dragan Konta, Ivanka Mađar Šimić, Ružica Šapina, Miroslav Piplica, Ankica Gudeljević, Dario Španović, Ivanka Barić i Goran Čogelja...

Iako su jutros pojedini mediji objavili kako će general Željko Glasnović biti na listi HDZ-a, on je to ekspresno demantirao.

'''Odlučio sam istupiti iz HDZ-a i formirati neovisnu listu za XI. Izbornu jedinicu na predstojećim Izvanrednim parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj. O detaljima liste i kandidatima informirati ću vas nakon sutrašnje predaje izborne liste u Državno izborno povjerenstvo'', poručio je putem svog Facebook profila Željko Glasnović, koji je tako potvrdio otklon od HDZ-a i samostalni nastup na listi za dijasporu.

Kopirati
Drag cursor here to close