Pokušaj bijega

Gacko: U policijskoj potjeri uhićen Trebinjac

Vijesti / Flash | 05. 05. 2015. u 08:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Gacku jučer je na magistralnom putu Gacko-Foča, u mjestu Grab, nakon kraće policijske potjere, uhitila Đ.M. iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje.

Naime, policijski službenici su, nekoliko kilometara, prije mjesta uhićenja, pokušali zaustaviti vozilo "ford fokus“, kojim je upravljao osumnjičeni, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Trebinje.

Đ.M. je ubrzao kretanje vozila i ugrozio sigurost policijskih službenika te je pritom jedan od policijskih službenika zadobio lakšu ozljedu.

Nakon lišenja slobode nad osumnjičenim je izvršena kriminalistička obrada i nastavljen rad na dokumentiranju navedenog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća, postupajući po prijavi, na jadnom lokalitetu pronašli su određenu količinu oružja i streljiva.

U toku je dokumentiranje kaznenog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili minsko eksplozivnih materija protiv D.B., priopćeno je iz CJB Trebinje.

Kopirati
Drag cursor here to close