Ubio ju pripadnik policije

FUP preuzima istragu o ubojstvu Amre Kahrimanović u Tuzli

Ministarstvo unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona je isključeno vjerojatno jer je njihov pripadnik počinio ovo nedjelo.
Vijesti / Flash | 12. 02. 2024. u 20:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalna uprava policije (FUP) formirala je tim inspektora koji će raditi na istrazi ubojstva Amre Kahrimanović u Tuzli.

Ministarstvo unutarnjih poslova Tuzlanskog kantona je isključeno vjerojatno jer je njihov pripadnik počinio ovo nedjelo.

Federalna uprava policije, po naredbi Kantonalnog tužiteljstva Tuzlanskog kantona, provodi istragu u krivičnom predmetu ubojstva Amre Kahrimanović u Tuzli.

Direktor Federalne uprave policije Vahidin Munjić u suradnji s postupajućim tužiteljem formirao je tim inspektora Federalne uprave policije koji će raditi na navedenom predmetu, potvrđeno je za Klix iz FUP-a.

Podsjećamo, Amru Kahrimanović je ubio pijani policajac Elvis Ćustendil u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak.

Amra je bila suvlasnica lokala koji se nalazi u Tržnom centru, a na poziv radnice je kobne noći došla kako bi zamolila Elvisa, koji je pravio probleme, da napusti objekt.

Nakon toga je Elvis u nju ispalio oko 16 metaka iz službenog pištolja koji nije trebao biti kod njega u tom trenutku jer je bio na godišnjem odmoru.

Odlukom Kantonalnog suda u Tuzli određen mu je jednomjesečni pritvor.

Kopirati
Drag cursor here to close