Koronavirus

Federalni zavod MIO/PIO obustavlja rad sa strankama

Obavještavaju sve osiguranike i korisnike mirovine da će šalter sale i uredi Zavoda, od 19. ožujka, biti zatvoreni za prijem stranaka.
Vijesti / Flash | 18. 03. 2020. u 16:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postupajući po naređenju Kriznog stožera Federacije BiH te odlukom Vlade FBiH, a u cilju sprječavanja širenja korona virusa (COVID-19), Federalni zavod MIO/PIO donio je odluku o obustavi rada sa strankama. Odluka stupa na snagu odmah ostaje na snazi do daljnjega, odnosno do opoziva iste, priopćemo je iz ove institucije.

Obavještavaju sve osiguranike i korisnike mirovine da će šalter sale i uredi Zavoda, od 19. ožujka, biti zatvoreni za prijem stranaka. Pozivaju sve osiguranike i korisnike mirovine, a koji u tijeku trajanja odluke o obustavi rada sa strankama, imaju potrebu predavanja zahtjeva za mirovinu, naknadu pogrebnih troškova ili izdavanja određenog uvjerenja, da zahtjeve pošalju na jednu od sljedećih mail adresa [email protected] ili [email protected].

Na web stranici Zavoda  mogu se pronaći potrebni obrasci koje stranke trebaju popuniti i skenirane dostaviti na navedene adrese. Također, navedene zahtjeve stranke mogu Zavodu dostaviti  poštom na adrese, u ovisnosti o mjestu prebivališta, koje mogu pronaći na web stranici Zavoda, a iste će biti izvješene i na ulaznim vratima svih ispostava i kantonalnih/županijskih administrativnih službi.

Napominju da Zavod možete kontaktirati telefonski ili putem maila na brojeve/mail adrese navedene na web stranici kao i na broj Ureda za odnose s javnošću 036 312-314 ili mail adrese  [email protected], [email protected], [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close