srčane tegobe

Fahrudin Radončić zadržan u bolnici

Vijesti / Flash | 10. 03. 2016. u 08:12 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Fahrudin Radončić kasno poslijepodne prebačen iz Pritvorske jedinice Suda BiH na Univerzitetsko-klinički centar Sarajevo, pregledao ga je konzolij liječnika Instituta za srce UKCS-a, priopćeno je za Bljesak.info iz Službe za odnose s javnošću UKCS-a.

Kako piše Slobodna Bosna, nakon pregleda liječnici su odlučili da će ga zadržati u bolnici.

Radončiću je urađen ultrazvuk srca, a tijekom današnjeg dana bit će napravljene i detaljnije dijagnostičke pretrage, nakon čega će biti odlučeno da li će lider SBB-a ostati na bolničkom liječenju ili se vraća u pritvor.

Slobodna Bosna podsjeća kako je ranije na bolničko liječenje pušten i Radončićev stranački kolega Bakir Dautbašić, koji se žalio na visok tlak.

Podsjetimo, lider SBB-a proteklog je tjedna vraćen u pritvorsku jedinicu zbog izjave koju je dao medijima nakon što mu je Sud BiH prvobitno ukinuo pritvor.

Protiv njega je ranije podignuta optužnica koja je, prema mišljenju pravnih eksperata i javnosti, politički motivirana, a odnosi se na navodni utjecaj na svjedoke i ometanje rada pravosuđa.

Iz odvjetničkog tima Fahrudina Radončića žalit će se na odluku Suda BiH o ponovnom određivanju pritvora, te ističu da ta odluka nije utemeljena na zakonu.

Kopirati
Drag cursor here to close