Bogat sadržaj

Evo kako će izgledati i što vas očekuje na mostarskom Adventu

U najrazličitijim delicijama i mirisima posjetitelji će moći uživati u gastro kutku smještenom u parku Zrinjevac.
Vijesti / Flash | 04. 11. 2022. u 16:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Advent u Mostaru

Paljenjem prve adventske svijeće te prigodnim adventskim koncertom sestara Husar 27. studenog 2022. počinje Advent u Mostaru.

Program sukreiran uz sudjelovanje građana na ovogodišnjem mostarskom Adventu donijet će bogate aktivnosti uključujući kulturne, umjetničke, obrazovne i animacijske nastupe. Punim sjajem mostarske ulice zajedno sa središnjim dijelom šetališta te parka Zrinjevac zasjat će u desecima tisuća lampica u prvim danima prosinca.

Velik broj izvođača u živom programu zabavljat će publiku već od 15. prosinca.

Osim zanimljivog programa svakodnevnih koncerata brojnih lokalnih i regionalnih izvođača, dnevni program za najmlađe u zabavnom i edukativnom smislu bit će poboljšan u odnosu na prethodne godine. U najrazličitijim delicijama i mirisima posjetitelji će moći uživati u gastro kutku smještenom u parku Zrinjevac.

Foto: PR /Evo kako će izgledati Advent u Mostaru

Prošlogodišnji advent je u turističkom smislu ostvario najbolji rezultat što je dokazao i rekordan broj noćenja u gradu tijekom održavanja manifestacije. Tim više, Advent u Mostaru pokazuje velik potencijal stvaranja turističkog brenda, zanimljivog za turiste cijele regije.

Grad Mostar svjestan organizacijskog izazova priprema projekt održavanja i rekonstrukcije lokaliteta na kojem se odvija Advent i doček Nove Godine kako bi nakon održavanja manifestacije lokalitet zasjao u novom ruhu i bio ugodan za boravak svih građana Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close