Lud zbunjenog

Ekskluzivno: Otkrivamo tko sve stoji iza pokolja u Charlie Hebdo!

Vijesti / Flash | 09. 01. 2015. u 09:37 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkako su novinarski tekstovi postali dostupni javnoj kritici “običnih” ljudi putem komentara ispod njih iz iskustva možemo doći do sljedeće “statistike”. Na svakih 20 čitatelja jednog teksta, dvojica ili trojica će ostaviti komentar.

Na deset komentatora četiri će se držati teme i biti konstruktivni, trojica će se pokušati našaliti, a tri komentatora će vrijeđati autora/osobu o kojoj se piše/naciju/vjeru itd. Jedan od te trojice nezadovoljan je nedostatkom perspektive i posla, drugi nedostatkom seksa i ljubavi, a onaj posljednji je jednostavno bolesni sociopat koji vođenjem ratova po internetu kompenzira činjenicu da se nitko nije želio igrati s njim. (Opaska: Kada su Facebook komentari u pitanju, brojke su bitno drugačije.)

Kada neki slučaj koji zaokupi pažnju javnosti, kao “slučaj Charlie Hebdo”, onda su i komentari brojniji, jer svatko želi dati svoje viđenje svega.

Stoga smo napravili malo istraživanje kroz komentare na Bljesak.info, drugim portalima, ali i na Facebooku kako bi pokušali rasvijetliti tragediju u Francuskoj. Ne možemo reći da je istraživanje dugo trajalo. Uostalom tko bi ostao normalan kada bi sve komentare pročitao, ali bilo je dovoljno da dođemo do nedvosmislenog zaključka.

Napomena: Senzacionalna saznanja ispod nisu plod naše mašte nego jednostavno sukus onoga što upućeni komentatori pišu.

Dakle, zločin u Parizu izvršila je islamistička tajna služba iz SAD-a, koja se zove Mossad, a sve u cilju da se okrive muslimanski žitelji Francuske i da se zada udarac liberalnoj zapadnoj Europi te tako skrene pažnja s pada rublja u Rusiji i predsjedničkih izbora u Hrvatskoj i omogući pobjeda Kolindi Grabar/Ivi Josipoviću.

Ova saznanja proslijedit ćemo francuskoj policiji kako bismo im pomogli pri istrazi ovog slučaja.

Napominjemo kako je ovaj tekst satiričkog karaktera, premda smo svjesni kako je u današnje vrijeme i satira postala opasna.

Kopirati
Drag cursor here to close