Poslovne olakšice

Edin Džeko dobio hrvatsko državljanstvo

Džeko je hrvatski pasoš vjerojatno zatražio zbog poslovnih olakšica, budući da je poznato da Hrvatskoj ima određena ulaganja poput posjedovanja restorana u Dubrovniku.
Vijesti / Flash | 26. 11. 2021. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač reprezentacije BiH je prethodno podnio molbu, a očito je ispunio sve stroge uvjete propisane hrvatskim zakonima.

Džeko je hrvatsku putovnicu vjerojatno zatražio zbog poslovnih olakšica, budući da je poznato da Hrvatskoj ima određena ulaganja poput posjedovanja restorana u Dubrovniku, piše Klix.ba.

Hrvatska je u bh. reprezentativcu dobila državljana koji svojim imenom i renomeom sigurno može u državu privući brojne svjetske zvijezde, a prije svega slavne nogometaše.

Džeko će sada imati i državljanstvo Hrvatske uz ono Bosne i Hercegovine, gdje je rođen i gdje je svojim partijama i uspjesima postao vjerojatno najbolji nogometaš Bosne i Hercegovine svih vremena.

Podsjetimo, Džeko u dresu Intera igra fantastično ove sezone. Već je postigao 10 pogodaka u svim natjecanjima i tome je dodao tri asistencije. Ukupno je zabilježio 18 nastupa u svim natjecanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close