Lišavanje slobode

Dvije osobe na granici privedene zbog nasilja u obitelji

Vijesti / Flash | 16. 07. 2014. u 08:53 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Jedinice granične policije Brod su 15.07.2014. godine u 09:40 sati lišili slobode državljanina Švedske, V. D. (1975.), nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog kaznenog djela 'organizirani kriminal'.

Osoba je kontrolirana u putničkom motornom vozilu Ford, švedskih registarskih oznaka, na ulazu u Bosnu i Hercegovinu na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod. V. D. je predat službenicima Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Policijski službenici Jedinice granične policije Orašje su 16.07.2014. godine u 8 sati lišili slobode državljanina BiH, M. N. (1970.), nakon što je graničnim provjerama ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud Zvornik zbog kaznenog djela 'nasilje u obitelji'. M. N. je kontroliran na ulazu u BiH na MGP Orašje i bit će predat nadležnom organu.

Policijski službenici Jedinice granične policije Gradiška su 15.07.2014. godine u 14:30 sati prilikom ulaza u BiH na MGP Gradiška lišili slobode državljanina BiH, S. M. (1979.) jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Travnik zbog kaznenog djela 'nasilje u obitelji'. S. M. je predat službenicima Sudske policije Posavske županije, priopćeno je iz GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close