Za Davida

Dvije dunje i srce od kamenja i cvijeća

Prilikom okupljanja članovi grupe očistili su ušće i obalu rijeke Vrbas, gdje su zatim postavili srce i otpjevali Davidovu pjesmu „Klinac u getu“.
Vijesti / Flash | 07. 04. 2019. u 15:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Avaz.ba / Dvije dunje i srce od kamenja i cvijeća

Članovi grupe „Pravda za Davida“ u nedjelju su se okupili na ušću rijeke Crkvene u Vrbas u Banjoj Luci i napravili improvizirano srce od kamenja i cvijeća, a u sredini je stavljena ploča s natpisom ''David 24. 3. 2018.''

Prilikom okupljanja članovi spomenute grupe očistili su ušće i obalu rijeke Vrbas, gdje su zatim postavili srce i otpjevali Davidovu pjesmu „Klinac u getu“. U blizini improviziranog srca zasađene su i dvije dunje, koje su predstavili kao simbol njihove borbe da saznaju istinu o ubojstvu mladića Davida Dragičevića. 

''Za Davida u ovoj sredini i trenutnoj situaciji pravde definitivno nema. Odluka roditelja da premjeste posmrtne ostatke svoga sina je njihov izbor i ja to pozdravljam i osobno odobravam. Roditelji su time poslali snažnu poruku svima. David im je sada makar bliži, a daleko od zemlje koja ga nije ni mrtvog zaslužila'', kazao je član grupe „Pravda za Davida“ Ozren Perduv.

On je istaknuo da ne vjeruje da će saznati tko je i zašto ubio Davida. Unatoč tome, kazao je Perduv, stalni pritisak grupe ''Pravda za Davida''  razmontirao je brojne zaključke i tvrdnje vlasti, navodi Avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close