Nakon sastanka

Tomislavgrad dobiva tim za prevenciju i postupanje u slučaju obiteljskog nasilja

Tijekom sastanka urađen je i uvid trenutne situacije kada je u pitanju pružanje podrške i pomoći žrtvama nasilja u obitelji na području te općine
Vijesti / Flash | 30. 08. 2018. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Tomislavgrad / Sastanak Općine Tomislavgrad i Gender Centra FBiH

Općina Tomislavgrad imenovat će općinski multisektorski tim za preventivno djelovanje i postupanje u slučajevima nasilja u obitelji.

Odluka o imenovanju donijeta je na sastanku koji se održao u četvrtak, a u okviru projekta "Unaprjeđenje pristupa multisektorskim uslugama za žrtve rodno zasnovanog nasilja na županijskoj i općinskoj razini", objavljeno je na stranici Općine.

Taj projekt ima za cilj podržati rad županijskih koordinacijskih tijela i općinskih multisektorskih timova u preventivnom djelovanju i postupanju u slučajevima nasilja u obitelji, a tijekom sastanka urađen je i uvid trenutne situacije kada je u pitanju pružanje podrške i pomoći žrtvama nasilja u obitelji na području te općine.

Projekt realizira Gender centar Federacije BiH. Uz njihove predstavnike, na sastanku su nazočili i načelnik općine Tomislavgrad, Ivan Vukadin, predstavnici J.U. Centar za socijalnu skrb Tomislavgrad te predstavnik policijske uprave Tomislavgrad, objavljeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close