Sramota

Dosta nam je podjela: Pojedini portali ''pali'' na fotomontaži i popljuvali Mostar

Vijesti / Flash | 03. 12. 2015. u 08:06 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Internet je prepun fotomontaža, od humorističnih pa do zlonamjernih, bolje ili lošije kvalitete. Neke na prvu prepoznate kako se radi o fotomontaži, a druge izgledaju kao da su prave. U neke od takvih povjerujemo, a u neke kao što je ova koja Mostar prikazuje u najružnijem svijetlu ne možemo povjerovati niti ćemo je ikada prihvatiti.

Na njoj je prikazan fotošopirani reklamni pano o kojemu smo posljednjih dana pisali, na najgori mogući način za svakog istinskog građanina ovoga grada.

Prikazan je Mostar kao grad u kojemu se ljudi dijele granicama na ''ove i one''. Nažalost, neki od medija su na toliko prizemnom nivou svojih standarda, da su ovakvu jednu fotomontažu uzeli ''zdravo za gotovo'' i od nje napisali vijest. Vijest u kojoj se tvrdi kako je u Mostaru, kojemu je dosta podjela, upravo jedna ovakva reklama postavljena i to u sred grada. ''Novinari'' nisu željeli ili nisu stigli provjeriti istinitost ove fotografije u žurbi da što prije ocrne Mostar.

Da parafraziramo ''kolege'', ''iako se u našoj državi može vidjeti sve i svašta, ovakav izliv gluposti i netrpeljivosti odavno nismo vidjeli''.

Evo kako u stvarnosti izgleda 'sporni' pano.

Kopirati
Drag cursor here to close