Ključevi

Mostar: Dom zdravlja Stari Grad dobio novo vozilo

''Mi u domovima zdravlja nastojimo da budemo spremni i za neke eventualne izvanredne situacije i ova aktivnost u tom smislu nam je jako važna''
Vijesti / Flash | 13. 01. 2022. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovo je kontinuirana briga Grada Mostara o svoja dva Doma zdravlja. Ono što se možda nekad provlačilo kroz medije da osnivač Grad Mostar ne brine dovoljno o svoja dva Doma zdravlja, upravo demantira ovaj današnji dan'', kazao je prvi čovjek Mostara prilikom primopredaje ključeva novog vozila za Dom zdravlja Stari Grad Mostar.

Vrijednost vozila je oko 200.000 KM, a gradonačelnik Kordć je izrazio zadovoljstvo što Grad Mostar pomaže oba Doma zdravlja, posebice u vrijeme pandemije.

''Ako se sjećate prije par mjeseci smo pomogli Domu zdravlja Mostar da nabavi sedam vozila za kućnu njegu i danas sam sretan da mogu uključiti ključeve ravnatelju Hitne medicinske pomoći za Dom zdravlja Stari Grad. Vrijednost samo ta dva projekta koja su netom završena su oko 400.000 KM'', istaknuo je Kordić.

Ravnatelj Doma zdravlja Stari Grad Edin Kapetanović kaže i kako će vozilo biti od velike pomoći.

''Mi u domovima zdravlja nastojimo da budemo spremni i za neke eventualne izvanredne situacije i ova aktivnost u tom smislu nam je jako važna, zahvaljujemo se Gradu Mostaru i gradonačelniku na svemu'', izjavio je Kapetanović.

Gradonačelnik je kazao i kako je u ''proračun stavljen izvjestan dio novca za projektnu dokumentaciju izgradnje novog objekta za Dom zdravlja Stari Grad.''

''Na lokalitetu Sjeverni logor je planirana izgradnja novog objekta gdje bi se smjestili. Uvjeti u kojima sada rade nisu baš primjereni i potruditi ćemo se da i taj problem riješimo'' rekao je prvi čovjek Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close