Dokumenti vezani za slučaj barake 85G - Crnoja: 'Ovo je omalovažavanje'

Vijesti / Flash | 27. 01. 2016. u 08:02 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski ministar branitelja Mijo Crnoja za središnji Dnevnik HRT-a je rekao da ima sudsko rješenje Općinskog suda u Samoboru, kojim je odbačen rok od tri godine za gradnju kuće u Samoboru.

"Rok je produžen za 10 godina. To rješenje govori da sam ja vlasnik tog zemljišta 1/1. U fazi sam ishođenja dokumentacije za građevinsku dozvolu. Od gradnje kuće nisam odustao", rekao je Crnoja.

"Insinuacije su medija i napad na mene i Vladu da ja zbog prijave prireza nisam prijavljen na adresu u Podsusedu. Želim biti na toj adresi zbog dokumentacije vezane za gradnju kuće, da mi bude lakše rješavati papirologiju. Spreman sam u potpunosti namiriti dug prema gradu Zagrebu", rekao je Crnoja potkrijepivši sve svoje izjave dokumentima.

"U presudi za nasilništvo stoji da je optužba odbijena. Proveo sam određeno vrijeme u Remetincu, no šteta mi je nadoknađena zbog neutemeljenog uhićenja. Svim ovime se želi omalovažiti i Ministarstvo hrvatskih branitelja i Domoljubna koalicija i Most", rekao je Crnoja za HRT.

Stav MOST-a o ovom slučaju sinoć je novinarima prenio njihov saborski zastupnik Miroslav Šimić.

"Moraju provjeriti autentičnost dokumenata i poslušati ministra. Ako su ta nedjela istinita - ta osoba ne može biti član Vlade", poručio je Šimić.

[VIDEO] Doznajte to je Crnoja jo rekao o lanoj adresi, nasilnitvu i boravku u Remetincu.

Posted by HRT Vijesti on Tuesday, 26 January 2016
Kopirati
Drag cursor here to close