Mladen Ivanić

Dodikove tvrdnje osporavaju drugi predstavnici u vlasti RS-a

Vijesti / Flash | 03. 04. 2016. u 18:12 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nemoguće je da u Republici Srpskoj propadnu dvije banke, a da niko ne odgovara, ocijenio je danas član Predsjedništva BiH iz RS-a Mladen Ivanić.

Ističući da ga čudi izjava predsjednika RS-a, da su uhićenja u akciji 'Lavina', koje su proteklih dana provodili Tužiteljstvo BiH i Agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) 'udar na bankarski sektor', Ivanić je novinarima u Bijeljini istaknuo da borbu protiv kriminala trebaju svi podržati.

Kaže da ga ohrabruje to što iz vladajućih struktura dolaze i "drugačiji tonovi" od onih koje daje Dodik.

'' Imali smo priliku čuti direktora policije Republike Srpske Gojka Vasića, koji je rekao da su i oni radili na tom raščišćavanju nezakonitosti u Bobar banci i da je najnovija akcija SIPA-e provedena u suradnji sa MUP-om RS-a'', rekao je Ivanić.

To, kako kaže, na određen način osporava tvrdnje predsjednika RS-a, dodavši da je i ministar financija Zoran Tegeltija rekao kako očekuje da vidi tko je odgovoran za propast Bobar banke.

'' Zato ne razumijem zašto je Dodik ušao u tu vrstu ocjene, jer za to nije bilo potrebe niti je očito dominantan stav institucija RS-a'', zaključio je Ivanić.

Kopirati
Drag cursor here to close