Sletio

Dodik stigao u Mostar

Dodik je u Mostar stigao nakon što je u mostarsku Zračnu luku prethodno sletio srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić.
Vijesti / Flash | 15. 04. 2024. u 18:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milorad Dodik je u ponedjeljak poslijepodne stigao u Mostar.

Dodik je u Mostar stigao nakon što je u mostarsku Zračnu luku prethodno sletio srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić. Obojica u Mostaru borave povodom Sajma gospodarstva koji će službeno biti otvoren 16. travnja.

Predsjednik Republike Srbije doputovao je u poslijepodnevnim satima na mostarski aerodrom čime je obilježeno uspostavljanje direktne aviolinije između Beograda i Mostara. Tu su ga dočekali Borjana Krišto i Dragan Čović.

''Preko Beograda smo, evo, povezani s više od 80 posto svjetskih destinacija'', rekla je Krišto.

Vučić se zahvalio na gostoprimstvu, a potom kazao kako je sretan zbog otvaranja ove linije. 

''Vjerujem da ću i sa obitelji koristiti ovu liniju. Uvjeren sam da ste napravili dobar posao. Znat ćemo uzvratiti ovaj divni doček. Večaras idemo u ljetnikovac Radobolja. Sutra ću da skoknem do Bileće i onda se vraćam na sajam”, zaključio je Vučić u Mostaru. 

Inače, letovi između Mostara i Beograda i obratno će biti realizirani ponedjeljkom, petkom i nedjeljom. Polijetanje iz Beograda bit će u 13:35 sati, a slijetanje u Mostar u 14:25 sati. 

Polijetanje iz Mostara je u 15:10 sati, a u Beograd avion stiže u 16:00 sati. Na ovoj relaciji letjet će zrakoplovi tipa Embraer E175 sa 88 mjesta.

Cijena karte u jednom smjeru je 56 eura, dok povratna karta košta 104 eura. 

Kopirati
Drag cursor here to close