Dodik: Srpska će podržati kandidata SNS-a

Vijesti / Flash | 08. 12. 2016. u 11:14 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbija treba dati povjerenje ovoj vlasti i nastaviti projekt dugoročne stabilizacije, izjavio je danas predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nakon razgovora s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i dodao da će RS na predsjedničkim izborima u Srbiji podržati kandidata vladajućeg SNS-a.

"Srbija treba nastaviti istim putem kao i do sada. Srbija treba da povjerenje ovoj vlasti i nastavi projekt dugoročne stabilizacije. Mislim da Srbija ide pravim putem", rekao je Dodik novinarima u Vladi Srbije, nakon sastanka s premijerom Vučićem, javlja Tanjug.

Na pitanje novinara je li na sastanku bilo riječi o predsjedničkim izborima u Srbiji, pošto ne krije da podržava aktualnog predsjednika Tomislava Nikolića, Dodik je ponovio da će podržati kandidata kojeg predlože naprednjaci.

"Ova vlast je dala novi poticaj i novu dimenziju. Srbija je povratila i ojačala svoj međunarodni položaj i stabilizirala javne financije", kazao je Dodik, dodavši kako Srbija nastavlja s rastom te kako aktualna vlast u Srbiji ima punu podršku RS.

Također je kazao kako će Republika Srpska uvijek biti na strani onoga što izaberu građani Srbije, ali da on ima pravo reći svoje mišljenje.

Kopirati
Drag cursor here to close