funkcije

Dodik objasnio zašto nema Radojčića

Vijesti / Flash | 31. 08. 2015. u 12:03 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas je izjavio da Igor Radojičić, iako nije izabran za jednog od potpredsjednika SNSD-a, ima važne druge funkcije u toj stranci i mjesto zastupnika u entitetskom parlamentu.

U izjavi je novinarima u Banjoj Luci rekao da je Radojičić član Predsjedništva SNSD-a, predsjednik banjalučke gradske organizacije SNSD-a i zastupnik te stranke u Narodnoj skupštini RS-a.

Zbog, kako je naveo, afirmacije tih funkcija ne vidi razlog da se postavlja pitanje zašto nije izabran za potpredsjednike SNSD-a na Glavnom odboru koji je održan u subotu u Laktašima.

Dodao je da je rad u banjalučkom odboru SNSD-a zahtjevan, traži mnogo operativnog rada, posebno pred predstojeće lokalne izbore. Dodik kaže da i u parlamentu RS-a Radojičić „nesumnjivo daje svoj doprinos“.

Za potpredsjednike SNSD-a su izabrani Nebojša Radmanović, Željka Cvijanović, Nikola Špirić, Radovan Višković i Marko Vidaković. Za svoj rad potpredsjednici odgovaraju predsjedniku SNSD-a, na osnovu čijeg prijedloga su i izabrani.

Kopirati
Drag cursor here to close