Godina mogućnosti

Dodik: 2015. godina će biti najuspješnija godina RS-a

Vijesti / Flash | 31. 12. 2014. u 19:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik vjeruje da će 2015. godina biti jedna od najuspješnijih godina Republike Srpske, te da je to godina mogućnosti u kojoj će biti realizirane mnoge ideje.

Dodik je poručio da 2015. može biti takva samo zajedničkim okupljanjem oko vrijednosti Republike Srpske.

On je dodao da će iduća godina biti godina izazova, te da društvo treba da pokaže dodatnu solidarnost s onima kojima je pomoć potrebna i da bude pozitivno, piše Srna.

"2014. godina je bila teška, obilježena ogromnom štetom nastalom od poplava, obilježena globalnom krizom. To nije omogućilo da pokažemo naše sposobnosti da budemo potpuno uspješni onako kako smo željeli. Stavila nas je pred nove izazove i učinila da naše mogućnosti budu smanjene", rekao je Dodik za Radio-televiziju Republike Srpske.

On je poručio da građani Srpske moraju vjerovati u Republiku Srpsku, jer je Srpska okvir za srećnu i uspješnu zajednicu.

"To je jedini okvir koji Republika Srpska može svakome da da kako bi bio ostvaren i uspješan sa stanovišta svih svojih profesionalnih, životnih i osobnih ambicija. Srpska je nezamjenjiva za sve nas koji živimo ovdje", naglasio je predsjednik Republike.

On je građanima Republike Srspke poželio uspješnu 2015. godinu. "Želim vam sve najbolje, želim najbolje Republici Srpskoj i našoj budućnosti", poručio je Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close