Sindikat osudio odluku

Djed Mraz smeta i federalnom MUP-u

Obradović je rekao da hitno traži da se odluka Upravnog odbora stavi van snage, te izvrši nabavka novogodišnjih paketića i organizira novogodišnja predstava, kao što je bila praksa proteklih 10 godina.
Vijesti / Flash | 20. 12. 2022. u 10:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skupština sindikata službenika federalnog MUP-a najoštrije osuđuje odluku Upravnog odbora Sindikata da ove godine neće biti novogodišnje predstave i dodjele paketića za djecu članova Sindikata, nego da će određeni iznos biti uplaćen svim članovima Sindikata, rekao je predsjednik Skupštine sindikata federalnog MUP-a Dragan Obradović u pismu upućenom medijima u utorak.

Obradović je naglasio da ''hitno traži da se odluka Upravnog odbora stavi van snage, te izvrši nabavka novogodišnjih paketića i organizira novogodišnja predstava, kao što je bila praksa proteklih 10 godina''.

"Kao predsjednik Skupštine Sindikata službenika Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova i u svoje osobno ime osjećam potrebu da javno reagiram i najoštrije osudim zabranu nabavljanja novogodišnjih paketića i zabranu organiziranja novogodišnje predstave, te postavljam pitanje kome u Upravnom odboru smeta Djed Mraz, novogodišnji program i dodjela paketića", istaknuo je Obradović.

Kako je kazao, ''Djeda Mrazu, novogodišnjim programima i podjeli paketića raduju sva djeca na svijetu, ali ove godine po prvi put su nepoželjni članovima Upravnog odbora Sindikata službenika FMUP-a''.

Obradović smatra da su ovom odlukom uskraćena prava djeci članova Sindikata da sudjeluju novogodišnjem programu i dodjeli paketića.

Kopirati
Drag cursor here to close