pomoć

Dječaka napali psi lutalice, hitno potrebna krv

Vijesti / Flash | 12. 06. 2016. u 13:10 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trinaestogodišnjeg dječaka iz Jablanice Muhameda Šukmana napali su u petak psi lutalice te je bježeći od njih, na biciklu kod Srednje škole Jablanica, udario u ogradu, a potom pao na beton s visine veće od preko dva metra.

Muhamed je nakon pada hitno prebačen za Mostar i nalazi se na liječenju u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar. Liječnici su utvrdili kako mu je prilikom pada puknula jetra te je odmah izvršena operacija, što je za Fenu potvrdio njegov otac Amil Šukman.

''Mogu reći da je stanje stabilno i ne ide nagore. Mehmed se žali na bolove što je normalno poslije operacije jetre koja mu je puknula prilikom pada.

Nadam se kako će se brzo oporaviti. Očevici koji su bili s njim toga dana kazali su kako je bilo pet pasa lutalica koji su trčali prema njemu zbog čega je prilikom bijega pao i doživio ozljede'', kazao je Šukman.

Iako je trenutačno stanje stabilno, Muhamedu je potrebna krv i ovom prilikom se pozivaju svi koji su u mogućnosti da u ponedjeljak, 13. lipnja, u vremenu od 7:30 do 15:00 sati dođu na Odjel transfuziologije SKB Mostar daruju krv i tako pomognu ovom dječaku.

Kopirati
Drag cursor here to close